Technical Purchaser

Technical Purchaser (1 fte)

Heb je ervaring met inkoop en techniek? En ben je daarnaast communicatief vaardig en doortastend? Dan komen we graag met je in contact!

Functie omschrijving
Als Technical Purchaser koop je hoofdzakelijk in voor de schepen in onze vloot en zorg je voor tijdige levering van de goederen aan deze schepen. Je bent lid van de Technical Department en rapporteert aan de Technical Director.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van inkoop van technische materialen en diensten. Het is daarbij je uitdaging om de beste deal (prijs, kwaliteit en levertijd) te doen, waarbij je tevens een goede relatie onderhoudt met onze leveranciers.

Je komt te werken in een enthousiast team en werkt nauw samen met je collega’s van de Technical Department en andere afdelingen.

Functie-eisen
• Je beschikt over minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau, hebt bij voorkeur een technische opleiding gecombineerd met een NEVI opleiding en ervaring met het juridisch aspect van de inkoop.
• Je hebt relevante werkervaring (minimaal 2 jaar) bij een internationaal opererend bedrijf, bij voorkeur in de maritieme sector.
• Je bent kostenbewust en commercieel, doortastend, stress bestendig en weet zeer goed prioriteiten te stellen.
• Je werkt accuraat, vlot en hebt een proactieve instelling.
• Je bent een echte teamspeler.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (business Engels).

Bedrijfsprofiel
ForestWave Navigation is een jong rederij dat actief is in de short sea. Wij zijn trots op het technisch ship management en commercieel management (bevrachting) te bieden voor droge lading schepen van 4.000 tot 12.000 ton DWT met als vaargebied de zeeën rond Europa, West Afrika, Noord, Midden en Zuid Amerika. Momenteel verzorgen wij het technisch ship management voor 12 schepen en de bevrachting voor 35 schepen.

Wij hebben 36 mensen werkzaam op onze vestigingen in Nederland (Groningen en Goes), Duitsland, Engeland en Spanje, en ruim 150 zeevarenden op onze schepen.

Missie: wij willen een vooruitstrevende scheepvaartonderneming zijn, die door technologische en proces-innovatie topkwaliteit dienstverlening levert aan haar klanten.

Visie: wij willen onze allround rederij verder uitbouwen met moderne schepen, waarbij wij vroegtijdig anticiperen op ontwikkelingen in het leefmilieu en (milieu)regelgeving.

Bedrijfscultuur
Jong internationaal georiënteerd bedrijf, no-nonsense en 24/7.

Technical Department
De Technical Department bestaat nu uit de Technical Director, 3 Superintendents en een Marine Quality Inspector. Deze zijn verantwoordelijk voor het technisch beheer van de 12 schepen, die wij in ship management hebben, en staan dagelijks in contact met deze schepen.

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief en CV dan vóór 18 september 2020 op.

E-mail: sytze.gaastra@forestwave.nl

No agency acquisition please