Office Manager

Office Manager 

De uitdaging
Ze zijn goud waard; Office Managers die overal aan denken, ogenschijnlijk met speels gemak alle lopende zaken onder controle hebben en alles en iedereen steeds een stapje voor zijn. Krijg jij regelmatig deze feedback? Welkom aan boord bij ForestWave Navigation in Groningen!

Als Office Manager bij ForestWave doe je namelijk veel meer dan secretarieel, administratief en organisatorisch werk om het bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten draaien. Naast het zorgen voor een ordelijk en representatief kantoor, neem jij directie en middle management zoveel als mogelijk werk uit handen. Vanwege de vertrouwelijke gegevens waar jij dagelijks al mee werkt, is het voor ons logisch dat je je taken al snel kan uitbreiden met bijvoorbeeld HR ondersteuning en/of bemanningszaken.

Je bent iedereen op het kantoor in Groningen net dat stapje voor en regelt alles tot in de puntjes. Bijvoorbeeld als het gaat om het organiseren van vergaderingen, bijhouden van de website en social media, agendabeheer, beurzen, klantevents, bezoeken, regelen van reizen, lunches en alle andere zaken die we gemakshalve even onder hospitality scharen. Zowel voor algemene ruimtes als de individuele werkplekken zorg jij er sowieso voor dat office supplies beschikbaar zijn en alle apparatuur beschikbaar en ‘up-and-running’ is.

Je bent creatief, denkt mee, haalt energie uit het ontwerpen van presentaties en ondersteunt met al jouw taken de hele directie inhoudelijk en organisatorisch. Je bent in staat om zelfstandig en zonder begeleiding te werken en neemt hierbij eigen initiatief, houdt het overzicht en faciliteert een goedlopende bedrijfsvoering die onmisbaar is voor ForestWave en al haar schepen en bemanning.

Het ideaalprofiel
– Je hebt een MBO+/HBO opleidingsachtergrond
– Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring als Office Manager of een vergelijkbare rol
– Je bent een teamplayer en stressbestendig, affiniteit met de scheepvaart helpt je om snel op stoom te komen
– Je snapt een sterkte internationale context en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
– Je hebt aanzienlijke kennis van Word en Excel
– Je bent een toegankelijk organisatietalent en een goede planner
– Je bent zelfstandig, service gericht, probleemoplossend en communicatief sterk

Wat biedt ForestWave?
Je krijgt een vrije en veelzijdige rol binnen een sterk groeiend bedrijf in een internationale omgeving. Dagelijks werkt iedereen aan hetzelfde doel; groeien en bloeien met ForestWave. We werken hard, hebben een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket en vieren successen samen. Er is sprake van een hoge betrokkenheid, vele personele activiteiten en een gezellige en hechte groep enthousiaste mensen.

Interesse?
Management
Attn. Mr. Ric Nijhout
E-mail: management@forestwave.nl

No agency acquisition please