Administrateur / Boekhouder

 

Administrateur / boekhouder (1 fte)

Functieomschrijving

Je assisteert de Controller / Manager Accounting van onze groep.

Je bent daarbij verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, het maken van bankboekingen, debiteuren en crediteuren beheer en het factureren.

Op termijn word je zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal administraties.

Binnen de afdeling zijn goede doorgroei mogelijkheden en juichen we toe dat je je verder ontwikkelt door aanvullende opleidingen of trainingen te volgen.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt een voltooide opleiding in financiële richting.

 

  • Je hebt relevante stage- of werkervaring bij ofwel een internationaal opererend bedrijf danwel een administratie- of accountantskantoor.
  • Je bent verantwoordelijk, kritisch en resultaatgericht.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Je werkt accuraat, vlot, georganiseerd en hebt een proactieve instelling.
  • Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (business Engels).
  • Ervaring met AFAS is een pré.

Bedrijfsprofiel

Algemeen

ForestWave Navigation is een jong Groninger rederijbedrijf dat actief is in de short sea. Wij zijn er trots op technisch beheer en commercieel management (bevrachting) te bieden voor droge lading schepen van 4.000 tot 12.500 ton draagvermogen met als vaargebied de zeeën rond Europa, West Afrika, Noord, Midden en Zuid Amerika. Momenteel verzorgen wij het technisch beheer voor onze 22 eigen schepen en doen wij de bevrachting voor ruim 30 schepen.

Wij timmeren hard aan de weg om te groeien. Wij zijn gegroeid van 2 eigen schepen in 2011 naar 22 eigen schepen dit jaar. Wij hebben daarnaast twee schepen in aanbouw, die geleverd gaan worden in 2024 en 2025.

Missie: wij willen een vooruitstrevende scheepvaartonderneming zijn, die door technologische en proces-innovatie duurzame en topkwaliteit dienstverlening levert aan haar klanten.

Visie: wij willen onze allround rederij verder uitbouwen met moderne duurzame schepen, waarbij wij vroegtijdig anticiperen op ontwikkelingen in het leefmilieu en nieuwe (milieu)regelgeving.

Bedrijfscultuur

Jong internationaal georiënteerd bedrijf, no-nonsense en 24/7. Wij hebben voor onze sector een jonge, moderne vloot van schepen en lopen daarmee voorop in de verduurzaming van de scheepvaart in ons segment.

Administratieve organisatie

Onze administratie bestaat nu uit negen medewerkers (7.7 fte’s), waarvan twee in Breda, een Controller / Manager Accounting en de financieel directeur, die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor ruim 60 administraties.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV brief dan vóór 9 april op.

 

Solliciaties inclusief motivatiebrief mogen gestuurd worden naar:
Forestwave Navigation B.V.
T.a.v. Paul Mittendorff
E-mail: paul.mittendorff@forestwave.nl

We do not approve of commercial contractor and/or agency or other commercial use of this advertisement.